Dolar
32.34
Euro
35.16
Altın
2,161.26
ETH/USDT
3,409.00
BTC/USDT
66,078.00
BIST 100
8,718.11
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Barcelona'da Sampaoli sesleri

İspanyol basını, Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique'nin sezon sonunda görevden alınacağını ve yerine en güçlü adayın Sampaoli olduğunu iddia etti.

20.02.2017 - Güncelleme : 20.02.2017
Barcelona'da Sampaoli sesleri

MADRİD 

Barcelona'nın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Paris Saint-Germain'e (PSG) 4-0 yenilmesinin ardından eleştiri oklarının yöneltildiği teknik direktör Luis Enrique'nin geleceği tartışılmaya başlandı.

Katalan ekibinde üçüncü sezonunu geçiren Luis Enrique'nin takım içindeki otoritesini kaybettiğini savunan bazı futbol yorumcuları, son Leganes maçında taraftarların Andre Gomes başta olmak üzere bazı oyuncuları ve İspanyol teknik adamı ıslıkladığına dikkati çekti.

Barcelona Kulübünün, Enrique'nin sezon sonunda bitecek sözleşmesini halen yenilemediğini hatırlatan İspanyol gazeteleri, Şampiyonlar Ligi'nde 8 Mart'ta oynanacak rövanş maçında PSG'yi eleyecek tarihi bir skor alınmaması halinde Luis Enrique'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını ileri sürdü. La Vanguardia gibi bazı Katalan gazeteleri ise şimdiden internet sitelerinde "Luis Enrique gitsin mi, kalsın mı?" diye taraftar anketi yapmaya başladı.

En güçlü aday Jorge Sampaoli 

Bu arada İspanyol basını, Luis Enrique'nin sezon sonunda ayrılması durumunda yerine geçebilecek en güçlü adayın şu anda Sevilla'yı çalıştıran Arjantinli teknik direktör Jorge Sampaoli olduğunu yazdı. Basın toplantılarında Barcelona ile ilgili sorulara da maruz kalan Sampaoli ise "Yarın ne olacağını kimse bilemez." diyerek tekliflere açık kapı bıraktı. İngiliz spor gazeteleri de Sampaoli dışında Barcelona'nın diğer teknik direktör adaylarının Liverpool'un başındaki Alman Jürgen Klopp ve Tottenham'ı çalıştıran Arjantinli Mauricio Pochettino olabileceğini öne sürdü.

Muhabir: Şenhan Bolelli

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın