Dolar
32.38
Euro
35.06
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,535.10
BTC/USDT
70,101.00
BIST 100
9,116.70
Spor

'Başkanımız, Pereira ile bambaşka bir konuyu konuştu'

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Başkanımız yayın sırasında teknik direktörümüz Vitor Pereira ile bambaşka bir konu ile ilgili konuştu." ifadesine yer verildi.

21.03.2016 - Güncelleme : 21.03.2016
'Başkanımız, Pereira ile bambaşka bir konuyu konuştu'

İSTANBUL

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbi maçın ertelenmesi ve son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray ile oynayacakları derbinin müsabakaya kısa bir süre kala alınan istihbarat nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Derbi maçın ertelenmesinin ardından Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira ile yaptığı görüşmenin kulüp televizyonuna yansımasıyla ilgili olarak ise şu görüşlere yer verildi:

"Başkanımızın bahsi geçen yayın sırasında teknik direktörümüz Vitor Pereira ile bambaşka bir konu ile ilgili konuştuğunu belirtmekle birlikte, daha önce erteleme maçı bulunan rakip takım yöneticilerinin fikstür ile ilgili taleplerini içeren konuşmalarda da olduğu gibi, tarafımızın ve Galatasaray'ın maç tarihiyle ilgili görüş beyan etmesi hususunda bir beis görmemekteyiz. Kamuoyunu, son günlerde yaşanılan zor sürecin ciddiyetine uygun davranmaya ve sporun ruhuna aykırı bu tür yaklaşımlardan uzak durmaya davet ediyoruz."

Muhabir: Ercan Çakar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.