Dolar
32.35
Euro
34.91
Altın
2,220.03
ETH/USDT
3,565.20
BTC/USDT
70,828.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Beşiktaş, Gökhan ve Atınç'ı borsaya bildirdi

Beşiktaş, futbolcular Gökhan İnler ve Atınç Nukan'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Elif Nur Çolak  | 31.08.2016 - Güncelleme : 31.08.2016
Beşiktaş, Gökhan ve Atınç'ı borsaya bildirdi

Istanbul

İSTANBUL

Beşiktaş, futbolcular Gökhan İnler ve Atınç Nukan'ın transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, Gökhan İnler'in transferi konusunda kulübü Leicester City ve oyuncu ile görüşmelere başlandığı bildirildi.

Siyah-beyazlıların, geçen sezonun başında Alman ekibi Leipzig'e sattığı eski futbolcusu Atınç Nukan'ın transferi için de kulübü ve oyuncuyla görüşmelere başlandığı belirtildi.

Kariyerinde Udinese ve Napoli formalarını da giyen 32 yaşındaki Gökhan İnler orta sahada görev alırken, Beşiktaş'tan 5 milyon avroya Leipzig'e transfer olan 23 yaşındaki Atınç Nukan ise savunmada forma giyiyor.

Sağlık kontrolünden geçtiler

Beşiktaş'ın transferleri için görüşmelere başlandığını duyurduğu futbolcular Caner Erkin, Gökhan İnler ile Atınç Nukan, sağlık kontrolünden geçti. 

Fulya Acıbadem Sports'ta detaylı kan tetkikleri yapılan futbolcular, daha sonra ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.

Caner, Gökhan ve Atınç'ın kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik muayenelerle tamamlandı.

Muhabir: Elif Nur Çolak, Ercan Çakar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.