Dolar
32.38
Euro
35.05
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,547.30
BTC/USDT
70,378.00
BIST 100
9,089.04
Spor, Futbol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Statsız mücadele etmek gerçekten kolay olmadı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Statsız mücadele etmek, moral bakımından çökmüş bir camiayı ayağa kaldırmak gerçekten kolay olmadı. Bunları başarmış bir kulüp başkanı olarak mutluluk duyuyorum" dedi.

Ramazan Doğan  | 31.05.2016 - Güncelleme : 01.06.2016
Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: Statsız mücadele etmek gerçekten kolay olmadı Fotoğraf AA: Ramazan Doğan

Kütahya

KÜTAHYA 

Kütahya Beşiktaşlılar Derneği'nin kentteki bir otelde düzenlediği şampiyonluk kutlaması etkinliğine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, burada yaptığı konuşmada, kendisinin ve arkadaşlarının siyah-beyazlı taraftarların yaşadığı mutluluk için 4 yıl 2 aydır çalıştıklarını söyledi.

Takım oluşturmanın çok kolay olmadığını dile getiren Orman, "Bu stadı (Vodadone Arena) yapmak bu mali koşullardaki bir Beşiktaş için hiç kolay olmadı. Statsız mücadele etmek, moral bakımından çökmüş bir camiayı ayağa kaldırmak gerçekten kolay olmadı. Allah’a hamdolsun, şu anda bütün bunları başarmış bir kulüp başkanı olarak bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

Orman, önlerindeki 3 senede tek amaçlarının Beşiktaş camiasını mutlu etmek olduğunu belirterek, "Şu anda mutlu yüzlerle ve ileriye iyi bakan gözlerle bana bakıyorsunuz. Allah inşallah bunun devamını size ve bize nasip etsin. Önümüzdeki üç senede bu ülkenin en büyük kulübü olan Beşiktaş’ın tescillenmesini yapacağız. Hep beraber bunu göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ramazan Doğan


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın