Dolar
32.33
Euro
34.96
Altın
2,214.73
ETH/USDT
3,575.40
BTC/USDT
70,805.00
BIST 100
9,057.42
Spor

Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano: Yakaladığım çıkışı sürdürmek istiyorum

Beşiktaş'ın, İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano Correia, siyah-beyazlı takımda da iyi bir performans sergilemek istediğini söyledi.

Ercan Çakar  | 29.07.2016 - Güncelleme : 29.07.2016
Beşiktaş'ın yeni transferi Adriano: Yakaladığım çıkışı sürdürmek istiyorum

Istanbul

İSTANBUL

Beşiktaş'ın, İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı savunma oyuncusu Adriano Correia, BJK TV'ye açıklamada bulundu.

Brezilyalı futbolcu, İstanbul'da güzel bir hafta geçirdiğini dile getirerek, "Sürprizlerle doluydu, taraftar mükemmel karşıladı. Kulübün bana karşı yaptığı yatırım çok iyiydi. Kulübün yapılanması göz alıcı. Kendimi iyi hissetmemi sağladı. Coritiba, Sevilla ve Barcelona'da yakaladığım çıkışı burada sürdürmek istiyorum. Ailemle beraber şehri gezdik ve İstanbul'u çok beğendik. Stadı gezdim, çok güzel. Tesislerde çalışmak için her şey var." diye konuştu.

"Süper Kupa maçında sahada olmak istiyorum"

Adriano, siyah-beyazlı takımla 2 Ağustos'ta çalışmalara başlayacağını belirterek, "Çalışmalarımı sürdürdüm ama takımla çalışmak gibi olmuyor. Hazırlık maçında oynayabilirsem benim için iyi olur. Bana gösterilen ilginin karşılığını vermek istiyorum. Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa maçında sahada olmak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Vodafone Arena'yı gezdi

Adriano Correia, siyah-beyazlı takımla sözleşme imzaladıktan sonra Vodafone Arena'yı gezdi.

Vodafone Arena hakkında Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Umut Güner'den bilgi alan Brezilyalı futbolcu, stadı çok beğendiğini söyledi.

Muhabir: Ercan Çakar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.