Dolar
32.37
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,543.50
BTC/USDT
70,600.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Burak Yılmaz: İçimdekileri ve bilinmeyenleri söyleyeceğim

Çin'in Beijing Guoan takımına transferi gündemde olan Burak Yılmaz, "Kulüpler anlaştı. Biraz bekleyeceğim ama sonra içimdekileri ve gönlümdekileri, bilinmeyenleri söyleyeceğim" dedi.

Erkan Tiryaki  | 06.02.2016 - Güncelleme : 07.02.2016
Burak Yılmaz: İçimdekileri ve bilinmeyenleri söyleyeceğim Fotoğraf AA: Onur Çoban

Istanbul

İSTANBUL 

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Torku Konyaspor'la 0-0 berabere kaldığı maçtan sonra Türk Telekom Arena'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, transferi konusunda kulüplerin anlaştığını belirtti.

Her şey resmiyete döküldüğünde bir basın toplantısını düzenleyeceğini aktaran Burak, "Kulüpler anlaştı. Her şey resmiyete döküldüğü zaman bir basın toplantısı yapacağım. Bütün sorularınıza cevap vereceğim. Kendi söyleyeceğim şeyler de var. Şu an için bekliyorum. Orada yeni yıl olduğu için 2-3 gün kapalı her yer. Bu yüzden biraz uzayacak. Gönül isterdi ki başkaları açıklama yapsın ama ben yapmak zorunda kalıyorum. Biraz bekleyeceğim ama sonra içimdekileri ve gönlümdekileri, bilinmeyenleri söyleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Zor bir gün geçirdiğini vurgulayan milli futbolcu, "Dün de çok zordu. Basın toplantısında her şeyi söyleyeceğim. Şu an yanlış bir söylemek istemiyorum. Basın toplantısında her şeyi ama her şeyi, bilinen bilinmeyen, hepsini söyleyeceğim. Hiç merak etmeyin" şeklinde konuştu.

Transferinin 2-3 gün içinde gerçekleşmesini beklediğini aktaran tecrübeli futbolcu, "Mustafa (Denizli) hocanın da dediği gibi, imzalar atılmadan bir transfer gerçekleşmez. İmzalar atılınca gereğini yapacağım" diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.