Dolar
32.32
Euro
34.91
Altın
2,215.89
ETH/USDT
3,588.20
BTC/USDT
71,319.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Bursaspor Kulübü Başkanı Ay: Sekiz futbolcu ile görüşme halindeyiz

Bursaspor Kulübü Başkanı Ay, "Sekiz futbolcu ile görüşme halindeyiz. Bunların 3'ü bitti, 2'sini biliyorsunuz. Görüştüğümüz futbolcuların yüzde 90'ı bonservisi olmayan veya elinde olan futbolcular." dedi.

Vedat Yücebaş, Cem Şan  | 24.05.2016 - Güncelleme : 26.05.2016
Bursaspor Kulübü Başkanı Ay: Sekiz futbolcu ile görüşme halindeyiz

Bursa

BURSA

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mali tabloyla ilgili bilgiler veren Ay, gündemde transferin olduğunu, Bursaspor'un menfaati neyse onu yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile hangi mevkilere transfer yapılacağını konuştuklarını belirten Ay, "(Bütçemiz ne olacak? Ne kadar harcama yapabiliriz?) Bunları tartıştık. Sekiz futbolcu ile görüşme halindeyiz. Bunların 3'ü bitti, 2'sini biliyorsunuz. Diğerini yarın söyleyeceğim. Görüştüğümüz futbolcuların yüzde 90'ı bonservisi olmayan veya elinde olan futbolcular." ifadelerini kullandı.

"Kampa kadar transferin yüzde 95'i bitecek"

Transferleri doğru yapmaya çalıştıklarını dile getiren Ali Ay, "Bu yönetim güzel transferler yapacak. 10-15 gün içinde herkes görecek. Sizden rica ediyorum, aldığımız futbolcular kapasitesi olmayan futbolcular olabilir ama ön yargılı olmayalım. Avusturya'da yapılacak kampa kadar transferin yüzde 95'ini bitirmeyi planlıyoruz. Daha önce yapılan hataları gördüğümüz için acele ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Serdar Aziz'in durumu

Serdar Aziz'in transfer olması durumunda bir stoper daha alınacağını vurgulayan Ali Ay, basın mensuplarının, "Serdar nereye gidecek?" sorusuna, "Serdar Aziz'i eve götüreceğim." şeklinde esprili yanıt verdi.

Başkan Ay, Serdar Aziz'in transfer olup olmayacağının kesinleşmediğine işaret ederek, "Serdar Aziz'in gidip gitmeyeceği belli değil. Değerini bulduktan sonra gider, değerini bulmadıktan sonra Serdar Aziz bizim futbolcumuz. Burada Bursaspor'un menfaati önemli. Serdar'a değerinin biraz altında teklif geldi. Yurt içi ve yurt dışından teklif var ama takas formülü düşünmüyoruz." şeklinde görüşlerini aktardı.

"Gerekli adımları atmazsak Bursaspor batar"

Kulübün pilot takımı Yeşil Bursa'yı ellerinden çıkartmayı düşündüklerine değinen Ay, şunları kaydetti:

"İyi bir müşteri bulursak elimden çıkacak. Bursaspor'a ağırlık vermek istiyorum. Voleybol, basketbolla ilgili sponsor veya belediyeye de devredilebilir. Bunu düşünüyoruz. Biz eğer gerekli adımları atmazsak yemin ediyorum Bursaspor batar. Bu gönül işi, topçu işi değil. 'Şampiyon olsan da olmasan da Bursasporluyuz.' diyorlar. Skora göre Bursasporlu olanlar Bursaspor'dan çekilsin. İki, üç haftadır kombine bilet satıyoruz. Şu ana kadar 700 bilet satılmış, yazıklar olsun."

Muhabir: Vedat Yücebaş,Cem Şan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın