Dolar
32.37
Euro
34.95
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,533.30
BTC/USDT
70,111.00
BIST 100
9,103.39
Spor

Çaykur Rizespor'dan şehit aileleri ve gazilere destek

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacakları maçın hasılatını 15 Temmuz Şehi̇tleri'nin ai̇leleri̇ne ve gazi̇lere bağışlama kararı aldı.

Muhittin Sandıkçı  | 18.08.2016 - Güncelleme : 18.08.2016
Çaykur Rizespor'dan şehit aileleri ve gazilere destek

Rize

RİZE 

Yeşil-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Fettulahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve gazilere sağlık temennisinde bulunuldu.

Açıklamada, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek kararı alındığı vurgulanarak, şöyle devam edildi:

"20 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30'da sahamızda oynayacağımız Atiker Konyaspor maçının tüm hasılatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin refah ve mutluluğuna, evlatlarımızın geleceğine kastetmek isteyen, devlet kademelerinin en derin noktalarına dahi yuvalanmış ihanet şebekesinin, 15 Temmuz 2016 tarihinde şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış, asker üniforması içindeki 'hain' mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen ahlaksız kalkışmaya karşı koyarken hayatını kaybetmiş demokrasi şehitlerimiz ve gazilerimiz için Başbakanlık tarafından düzenlenen yardım kampanyasına bağışlanacaktır."

Hem takımı desteklemek hem de kampanyaya destek olmak maksadıyla taraftarların tribünleri doldurmaya davet edildiği açıklamada, "Van ve Elazığ'da gerçekleştirilen terörist saldırıları da nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz." ifadesine de yer verildi.

Bu arada, Çaykur-Rizespor-Atiker Konyaspor maçının bilet fiyatları VIP özel 300, VIP A-B 75, maraton 30, kale arkası, misafir, kadın ve çocuk takım tribünü 10 lira olarak belirlenerek, satışa sunuldu.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.