Dolar
32.39
Euro
35.06
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,538.20
BTC/USDT
70,147.00
BIST 100
9,095.84
Spor, Futbol

Cenk Tosun: Kendim gol atmış kadar sevindim

Beşiktaşlı oyuncu Cenk Tosun, "Kendim gol atmış kadar sevindim." dedi.

22.11.2017 - Güncelleme : 22.11.2017
Cenk Tosun: Kendim gol atmış kadar sevindim Fotoğraf: AA/Metin Pala

İSTANBUL

Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 berabere kalarak UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider tamamlamayı garantilemesinin ardından siyah-beyazlı futbolcu Cenk Tosun, Anderson Talisca'nın attığı gol ile ilgili "Kendim gol atmış kadar sevindim." dedi. 

Talisca'nın attığı golün pasını veren Cenk Tosun, maçın ardından yaptığı açıklamada "Topu aldıktan sonra rakibimin üzerinden aşırtıp, şık bir şekilde sıyrıldım. Ceza sahasına girdiğimde kaleye vuruş da yapabilirdim ama gol yüzdesi düşük olurdu. O nedenle Talisca’ya pas vermeyi tercih ettim. Kendim gol atmış kadar sevindim.” diye konuştu.

Kendisi ile ilgili çıkan transfer haberlerine de değinen golcü oyuncu, "Yazılan takımlar beni gururlandırıyor ancak şu anda sadece Beşiktaş’ın başarısı için mücadele ediyorum. Bunun için çok çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Son 16 turunda hangi takımın geleceğinin önemli olmadığına değinen siyah-beyazlı futbolcu, "Bu sezon Avrupa'da çok iyi gidiyoruz. Burası Avrupa'nın en iyi takımlarının oynadığı yer. Son 16 takım arasındayız. Kim gelirse gelsin bizim için fark etmiyor. Maç maç bakıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: Hüseyin Eroğul

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.