Spor

Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışları başladı

Binicilikte, Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışları, Ankara'da başladı.

07.10.2017 - Güncelleme : 07.10.2017
Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışları başladı Fotoğraf: AA/Doğukan Keskinkılıç

ANKARA

Binicilikte, Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışları, Ankara'da başladı.

Ankara Atlı Spor Kulübü'nün Beştepe'deki tesislerinde iki gün sürecek organizasyonun ilk gününde 4 kupa dağıtıldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası'nı, "Indoxello" isimli atıyla Bursa Atlı Spor Kulübünden Hasan Şentürk kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü Kupası'nı, "Özge II" isimli atıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü'nden (TSKSG) Astsubay Başçavuş Onur Taşpınar alırken, Ankara Atlı Spor Kulübü Kupası'nda, 115 santimetrede "Zsa Zsa" isimli atıyla İstanbul Atlı Spor Kulübünden Eylül Karaduman, 105 santimetrede ise "Sunshine K" isimli atıyla Ankara Binicilik İhtisas Kulübünden Nilgül Rabia Çiğdem 1. geldi.

Organizasyon 8 Ekim Pazar günü Cumhurbaşkanlığı Kupası, Limak Enerji ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Yıldızlar ve Gençler Kupası yarışmaları ile sona erecek.

Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışları'nın yanı sıra Türkiye Binicilik Spor Vakfı tarafından organize edilen birlikte "At=Hayat" fotoğraf sergisi de Ankara Atlı Spor Kulübü tesislerinde sergileniyor.

Muhabir: İlknur Yurdakul

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.