Dolar
32.38
Euro
35.10
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,554.30
BTC/USDT
70,807.00
BIST 100
9,079.97
Spor

Diriliş Ertuğrul oyuncuları 2. Etnospor Kültür Festivali'ni ziyaret etti

Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncuları 2. Etnospor Kültür Festivali'ni ziyaret etti.

14.05.2017 - Güncelleme : 15.05.2017
Diriliş Ertuğrul oyuncuları 2. Etnospor Kültür Festivali'ni ziyaret etti

İSTANBUL

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen ve Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu 2. Etnospor Kültür Festivali'ne Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncuları da katıldı.

Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisinin bazı oyuncuları, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda "Ok Yaydan Çıkıyor" sloganıyla düzenlenen etkinliği ziyaret etti.

Etkinlik alanını gezen dizi oyuncularına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, büyük sevgi gösterisinde bulunduğu oyuncularla fotoğraf çektirdi.

"Hedefimiz geçmişimizde var olan hazinenin üzerindeki örtüyü kaldırmak"

Etnospor Kültür Festivali'nin sanat yönetmeni Yasin Tütüncü, Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularının alanda büyük bir ilgiyle karşılandığını belirterek, "Buradaki heyecanı ve duyguyu, insanların bu diziye göstermiş olduğu ilgi ve alakada da görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Tütüncü, festivale geçen yıla oranla yüksek bir katılımın olduğunu aktararak, "Festivalde açıkçası sayamayacağım kadar çok içerik var. Bu yıl ikincisi olmasına rağmen çok ciddi bir katılımla karşı karşıyayız. Hedefimiz geçmişimizde var olan hazinenin üzerindeki örtüyü kaldırmak ve bunu geleceğe daha güzel bir şekilde taşımak. Umarım büyüyerek devam eder." diye konuştu.

Muhabir: Ercan Çakar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın