Dolar
32.38
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,544.40
BTC/USDT
70,050.00
BIST 100
9,086.41
Spor

En önemli 'Servet' aile

Sakatlıklar sonrası form tutmaya çalışan olimpiyat şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül, en önemli desteği ailesinden alıyor.

30.01.2018 - Güncelleme : 31.01.2018
En önemli 'Servet' aile

ANKARA-Halil Ibrahim Avsar

 Antrenmanlara yeniden başlayan olimpiyat şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül'ün en önemli motivasyon kaynağını ailesi oluşturuyor.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle tataminin uzağında kalan Servet, yaşamını sürdürdüğü Almanya'da gerçekleştirdiği antrenmanlarla form tutmaya çalışıyor.

Geçen yıl sadece iki organizasyona katılan ve tekvandoyu bırakma noktasına gelen milli sporcu, AA muhabirine, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık bir aydır antrenman yaptığını belirten Servet, "Ağrılarım oluyor ama yavaş yavaş çalışmalarımı yapıyorum. 'Güzel gidiyor.' diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Servet, 2015'te doğan kızı Esmira'nın ardından iki ay önce de oğlu Bartu'nun dünyaya geldiğini hatırlattı.

Almanya Tekvando Milli Takımı ile birçok madalya kazanan Melda ile evli olan ve ikinci kez babalık mutluluğunu yaşayan Servet, antrenman dönüşünü iple çektiğini belirterek, "Eve dönüp çocuklarımı kucağıma almak güzel oluyor. Çocuklarımın gülüşü, bütün yorgunluğumu alıyor. Ailem en önemli destekçim." diye konuştu.

Milli tekvandocu, baba olduktan sonra hayata bakış açısının değiştiğine işaret ederek, "Önceliği çocuklarım aldı. Artık ilk sırada çocuklar geliyor." değerlendirmesinde bulundu.

"Form tutmam zaman alacak"

Tatamiyi özlediğini vurgulayan 29 yaşındaki Servet Tazegül, "Tekvandodan uzak kalınca yaptığın işin değerini daha iyi anlıyorsun." dedi.

5 Avrupa, 2 dünya ve 1 olimpiyat şampiyonluğu bulunan milli tekvandocu, tekrar forma girmesinin ise zaman alacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın