Dolar
32.38
Euro
35.03
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,539.60
BTC/USDT
69,976.00
BIST 100
9,091.28
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhorst: İki farkla yenmemiz gerekecek

Feyenoord Teknik Direktörü van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında en az iki farklı galip gelerek tur atlamak istediklerini söyledi.

Erkan Tiryaki  | 07.12.2016 - Güncelleme : 07.12.2016
Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhorst: İki farkla yenmemiz gerekecek

Netherlands

ROTTERDAM 

Karşılaşmanın oynanacağı Feyenoord Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Giovanni Van Bronckhorst, Manchester United'ın Ukrayna'da Zorya ile oynayacağı maçın sonucunu beklemeden kendilerine yeten skoru Fenerbahçe karşısında almak istediklerini vurguladı.

Van Bronckhorst, "İki farkla yenmemiz gerekecek. Bu iki farkı kendimize görev edindik. Zor bir grupta olduğumuzu biliyorduk. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Fenerbahçe veya Manchester United'dan hangisinin tur atlayacağı bizim için önemli değil. Önemli olan bizim tur atlamamız. Ödevimizi çalıştık. Manchester United maçının skoru ne olursa olsun biz iki farkı almaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve yardımcı antrenör Mario Been'i iyi tanıdığını aktaran Van Bronckhorst, "Been'i tanıyorum. En güzeli, arkadaş olanların daha sonra rakip olması. Onları yeneceğiz. Onlar Feyenoord'u çok iyi tanıyor olabilir ama sonucu futbolcular belirleyecek. Fenerbahçe'yi canlı izlemedim ama analizlerimizi iyi yaptık." diye konuştu.

Kuyt: Tek seçeneğimiz var, iki farkla kazanmak

Feyenoord'un kaptanı ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, sarı-lacivertliler karşısında iki farklı kazanarak tur atlamak istediklerini dile getirdi.

Tek farklı galibiyetin Manchester United'ın Ukrayna'da Zorya karşısında kaybetmemesi durumunda işlerine yaramayacağını hatırlatan Kuyt, "Maçta bir seçeneğimiz var, iki farkla kazanmamız lazım. Çünkü Manchester United maçından gelecek skoru bilmiyoruz. Yenmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.