Dolar
32.34
Euro
35.16
Altın
2,161.12
ETH/USDT
3,413.20
BTC/USDT
65,640.00
BIST 100
8,718.11
Spor, Futbol

Fikret Orman: Bugün atılan adımlar, gelecek için temel oluşturacak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü dünya çapında bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mutlu Demirtaştan  | 20.07.2017 - Güncelleme : 20.07.2017
Fikret Orman: Bugün atılan adımlar, gelecek için temel oluşturacak

Istanbul

İSTANBUL

İngiltere'nin Guardian gazetesinde, "Beşiktaş, nasıl Türkiye'nin Chelsea'si olmayı hedefliyor?" başlığıyla yer alan haberde görüşlerine yer verilen Fikret Orman, "Chelsea, Beşiktaş'taki Ortaköy'e benzer bir yer ama dünyanın her yerinde 300 milyon taraftara sahip. Beşiktaş'ın yaklaşık 30 milyon taraftarı bulunuyor. Hedefimiz tüm dünyada 100 milyon taraftara ulaşmak." ifadelerini kullandı.

Çin'e yaptıkları turun hedeflerine ulaşma konusunda önemli bir adım olduğunu aktaran Orman, "Artık Beşiktaş'ı Türkiye'nin dışına çıkarmanın zamanı. Dünya çapında bir marka olma yolunda ilk adımlarımızı attık. Çinli yetkililerle uzun dönem planlarımız konusunda görüşmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Süper Lig'in kalitesinin hızla arttığına değinen Fikret Orman, "Süper Lig, büyük ve yetenekli oyuncuların dikkatini çekiyor. Pepe, Quaresma ve Talisca gibi tüm dünyada bilinen oyunculara sahibiz. Dünya çapında marka olmak, bir gecede başarılabilecek bir şey değil. Her şeyin bir başlangıcı vardır. Uzun vadeli planlarımız var. Bugün atılan adımlar, gelecek için temel oluşturacak." yorumunu yaptı.

Muhabir: Mutlu Demirtaştan


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın