Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.40
BTC/USDT
70,304.00
BIST 100
9,079.97
Spor

Futbol efsaneleri Lübnan'da

Luis Figo, Roberto Carlos ve Carlos Puyol gibi efsane futbolcular Lübnan'daki özel maçta ter döktü.

11.09.2016 - Güncelleme : 11.09.2016
Futbol efsaneleri Lübnan'da Fotoğraf: AA/Ratıb Al Safadi

BEYRUT

Manchester United, Barcelona, Real Madrid gibi takımlarda forma giymiş efsane futbolcular, Lübnan karmasıyla karşılaştı.

Lübnan'ın kuzeyindeki Junye kentindeki bir sahada Lübnan Turizm Bakanlığı ile özel bir şirket tarafından Lübnan'da futbolun geliştirilmesi ve ülkenin tanıtılması hedefiyle organize edilen kaşılaşmada, efsane futbolculardan oluşan "Uluslararası Yıldızlar" ile "Lübnan Yıldızları" mücadele etti.

Futbolseverin ilgi gösterdiği ve yoğunluk nedeniyle çok sayıda kişinin bilet dahi bulamadığı karşılaşmada Michel Salgado, Luis Figo, David Trezeguet, Paul Scholes, Jens Lehman, Roberto Carlos ve Carlos Puyol, Uluslararası Yıldızlar Takımı'nda forma giydi.

Roda Antar, Musa Hac, Ziad el-Samet, Faysal Antar, Yusuf Muhammed, Abbas Atvi ve Fuad Hicazi ise Lübnan Yıldızları takımında ter döktü.

Maça hızlı başlayan Lübnan Yıldızları 2 farkla öne geçmeyi başarırken, Uluslararası Yıldızlar ise David Trezeguet'in attığı 2 golle ilk yarıyı berabere tamamladı.

İkinci yarısı da çekişmeli geçen karşılaşma, dünyaca ünlü efsane oyuncuların takımı Uluslararası Yıldızılar'ın 4-3 galibiyetiyle sona erdi.

Muhabir: Furkan Güldemir

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın