Spor, Futbol

Galatasaray Başkanı Cengiz PFDK'ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz'in yanı sıra 5 Süper Lig kulübünü disiplin kuruluna sevk etti.

20.02.2018 - Güncelleme : 20.02.2018
Galatasaray Başkanı Cengiz PFDK'ye sevk edildi

İSTANBUL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'i sportmenliği aykırı açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Mustafa Cengiz'in, sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabında yayınlanan sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildiği bildirildi.

Hukuk müşavirliğinin ayrıca çeşitli nedenlerle Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Kayserispor ve Atiker Konyaspor'u PFDK'ye sevk ettiği kaydedildi.

Beşiktaş Antrenörü Şeref Çiçek'in sportmenliğe aykırı hareketi, Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Göztepeli oyuncu Adama Traore'nin de kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildikleri belirtildi.

Öte yandan açıklamada, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile Grandmedical Manisaspor'un yanı sıra Çaykur Rizespor futbolcusu Koray Altınay ve İstanbulspor Antrenörü Yalçın Koşukavak'ın da çeşitli nedenlerle PFDK'ye sevkine karar verildiği aktarıldı.

Muhabir: Emre Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın