Dolar
32.35
Euro
34.92
Altın
2,221.61
ETH/USDT
3,561.00
BTC/USDT
70,968.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Ayrılmak Burak'ın kendi kararı

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Burak Yılmaz'ın Beijing Guoan takımına büyük oranda gerçekleşen transferine ilişkin, "Galatasaray'dan ayrılmak kendi kararıdır. Başarılarla dolu bir yaşamı olacaktır" dedi.

08.02.2016 - Güncelleme : 08.02.2016
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: Ayrılmak Burak'ın kendi kararı Fotoğraf: AA/Bülent Doruk

İSTANBUL

Galatasaray Kulübünde birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Tek Bilek Tek Yürek" kampanyasının tanıtımı yapıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, tanıtım toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın durumuna ilişkin, "Burak en önemli oyuncularımızdan biri. Galatasaray'dan ayrılmak kendi kararıdır. Bize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kararının kendisi için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntı ve UEFA Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde 1+1 yıllığına Avrupa kupalarından men edilme riskiyle ilgili futbolcularla görüştüğünü belirten Özbek, şöyle konuştu:

"Futbolcularıma her zaman güvendim. Her zaman başarıya odaklı olmalarını istedim. Onlarla ağabey kardeş sohbeti içindeydik. Bugünlerdeki başarı odaklı yürüyüşümüzde de motivasyonlarının yüksek olduğunu gördüm."

Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Antalyaspor maçının ardından yaptığı "Şikeyi Türkiye'ye getiren kulüp Galatasaray'dır" açıklamasının sorulması üzerine,  Özbek, "Kamuoyu bu açıklamaları değerlendirir" dedi.

"Tek Bilek Tek Yürek Kampanyası"

Galatasaray Kulübü'nün birlik ve beraberlik ruhunu ortaya çıkarmak için başlattığı "Tek Bilet Tek Yürek Kampayası"nın tanıtımı yapıldı.

Sarı-kırmızılı kulüp, satış fiyatı 10 lira olarak belirlenen sarı ve kırmızı bileklikler sayesinde gelir elde etmeyi hedefliyor.

Kulüp Başkanı Özbek, toplantıda yaptığı konuşmada, kampanyaya 10 bin bileklik alarak ilk katkıyı sunduğunu, Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerin birlik ve beraberlik olduğunu kaydetti.

Teknik Direktör Mustafa Denizli ise Galatasaray'da birlik ve beraberliğin her zaman var olduğunu belirterek, "Bu yeni bir slogan değil. Bu camiaya 1983 yılında geldim. O zamandan beri bu camianın tek bilek ve tek yürek olduğunu yaşadım. Yaşamaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Emrah Oktay

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.