Dolar
32.34
Euro
35.20
Altın
2,159.91
ETH/USDT
3,383.00
BTC/USDT
65,376.00
BIST 100
8,718.11
Spor, Futbol

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: İstediğimiz Galatasaray'ı ilk yarıda izledik

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Manchester United ile İsveç'in Göteborg kentinde oynadıkları ve 5-2 kaybettikleri Manchester United maçının ilk yarısındaki performanslarını övdü.

Mehmet Fatih Duman  | 30.07.2016 - Güncelleme : 30.07.2016
Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink: İstediğimiz Galatasaray'ı ilk yarıda izledik

Göteborg

GÖTEBORG 

Müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, rakipleri Manchester United'ın çok güçlü bir takım olduğuna dikkati çekti.

Maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamladıklarını hatırlatan Hollandalı teknik adam, şunları söyledi:

"İstediğimiz Galatasaray'ı ilk yarıda izledik. Bu bölümde beklentilerimiz karşılandı. Belki baskı anlamında biraz kendimizi geliştirebiliriz. Bunu doğru zamanda yapabilme açısından eksiklerimiz olabilir. Oyun anlayışımız, topu elimizde tutmaya ve baskı yapmaya dayalı. İlk yarıya bakıldığında bunu yapan bir takım vardı. İkinci yarıda bazı organizasyon eksikleri oldu. Küçük eksiklikler bile böyle maçlarda sonucu etkileyebiliyor. Bizim baz almamız gereken ilk yarı. İlk yarıdaki performansımızın üzerine koymamız, ikinci yarıdan da dersler almamız gerekiyor."

Sinan Gümüş: En zorlu maçımızı oynadık

Manchester United karşısında Galatasaray'ın ilk golünü atan Sinan Gümüş, güçlü bir rakiple karşılaştıklarını aktardı.

"Bugün en zorlu hazırlık maçımızı oynadık" diyen Sinan, şöyle konuştu:

"Manchester United çok güçlü bir bir takım. İlk yarıda iyi oynadık ve rakibimiz fazla pozisyona da giremedi. Daha ilk pozisyonda Zlatan İbrahimovic'in attığı gol de çok güzeldi. Sonrasında iyi oynadık. Gol atmam, öz güvenim açısından güzel bir şey. Maalesef ikinci yarı goller yedik. Rakibimiz de alan bulmaya başladı. Bu maçı kaybettik ama önümüzde çok önemli bir süre var. TFF Süper Kupa maçına kadar en iyi şekilde hazırlanmamız lazım. Hocamız bugün farklı bir görev verdi ve forvet oynattı. Daha önce de bu pozisyonda oynamıştım. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Bir de gol attım."

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.