Dolar
32.37
Euro
35.04
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,540.10
BTC/USDT
70,169.00
BIST 100
9,115.06
Spor, Futbol

Galatasaray'da Sneijder ilk antrenmana çıkmadı

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'in, sarı-kırmızılıların yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı ilk antrenmana katılmadığı bildirildi.

Erkan Tiryaki  | 01.07.2016 - Güncelleme : 01.07.2016
Galatasaray'da Sneijder ilk antrenmana çıkmadı

Istanbul

İSTANBUL

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, sarı-kırmızılıların yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı ilk antrenmana katılmadığı bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Hollandalı futbolcuya bugün takıma katılması gerektiği önceden söylendiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Sezon öncesi tüm oyuncularımıza, yaz mevsiminde milli takımları ile ilgili programları göz önünde bulundurularak bir geri dönüş tarihi verilmişti. Wesley Sneijder'e da takımın büyük bölümü gibi 1 Temmuz'da Florya'da olması gerektiği bildirilmişti. Ancak oyuncumuz bugünkü sezon açılışında ve antrenmanda yer almadı. Konuyla ilgili olarak kulübümüzün disiplin kuralları belli. Yönetim kurulumuz bu çerçevede bir karar verecek."

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.