Dolar
32.38
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,526.40
BTC/USDT
69,667.00
BIST 100
9,073.08
Spor, Futbol

Galatasaray'dan hakem tepkisi

Galatasaray Kulübü, hakem hatalarından kaynaklandığını öne sürdüğü puan kayıplarına tepki gösterdi.

Mehmet Fatih Duman  | 21.02.2017 - Güncelleme : 21.02.2017
Galatasaray'dan hakem tepkisi

Istanbul

İSTANBUL

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, "Türk futbol hakemlik camiasının itibarsızlaşmasına yol açan bazı isimler nedeniyle bir açıklama yapmak bizim için hayati bir gereklilik haline gelmiştir." denildi.

Sarı-kırmızılı futbol takımına yönelik hatalı hakem kararlarına dikkat çekilen açıklamada, "İçlerinde Galatasaray düşmanlığı ve taraflılık o kadar yüksek seviyeye gelmiştir ki, Kardemir Karabükspor maçında olduğu gibi kendi doğru verdiği kararın altında ezilen ve birilerine kendini affettirme çabasıyla hayal dünyasından penaltı uyduran hakemler doğmuştur." görüşleri paylaşıldı.

"Hatalı kararlar art niyetli"

Verilen hatalı kararlarda art niyet olduğu savunularak, "Kayserispor maçında attığımız nizami golde hayali bir faul üretme ihtiyacı hissedenler, Çaykur Rizespor maçında ise golümüzü ofsayt bayrağı ile iptal ederek devreye girmiştir. Keza Ziraat Türkiye Kupası eşleşmesinde de benzer skandallar yaşanmış, ofsayttan yediğimiz ilk gol geçerli sayılmış, bir oyuncunun 79 milyonun gözü önünde attığı kasıtlı dirsekler her nasıl olduysa müsabakanın hakem heyetinin gözünden kaçmıştır." ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın