Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,570.90
BTC/USDT
70,504.00
BIST 100
9,079.97
Spor

Kenan Sofuoğlu'na mehteranlı karşılama

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, memleketi Sakarya'da Mehteran Takımı'yla karşılandı.

18.10.2016 - Güncelleme : 18.10.2016
Kenan Sofuoğlu'na mehteranlı karşılama Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5. şampiyonluğunu ilan eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu (gömlekli), memleketi Sakarya'da törenle karşılandı. Törenin ardından Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı (takım elbiseli) ile Sofuoğlu, mehteran ekibiyle fotoğraf çektirdi. Fotoğraf: AA/ İbrahim Yozoğlu

SAKARYA

Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5. şampiyonluğunu ilan eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, memleketi Sakarya'da törenle karşılandı.

İstanbul'da düzenlediği basın toplantısının ardından Sakarya'ya gelen Sofuoğlu'nu, evinin bulunduğu Serdivan ilçesindeki Esentepe Mahallesi Muhtarlığı önünde Akyazı Belediyesi Mehteran Takımı karşıladı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, burada Sofuoğlu'na çiçek verdi.

Bir süre Mehteran Takımı'nın marşlarını dinleyen Sofuoğlu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada, Sofuoğlu'nun başarısını kutlamak için kendisini havaya atmak isteyen arkadaşlarından kaçarak kurtulması ilginç görüntüler oluşturdu. Arkadaşlarından kurtulan Sofuoğlu, daha sonra tören alanından ayrıldı.

Törene, eşi Julia Looman, oğlu Mahir, annesi Nurhayat Sofuoğlu'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu-Onur Orhan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın