Dolar
32.34
Euro
34.92
Altın
2,220.67
ETH/USDT
3,558.90
BTC/USDT
70,623.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Luis Enrique'den Arda Turan yorumu

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, milli futbolcu Arda Turan'ın istatistiklerinin mükemmel olduğunu ama gelişimini sürdürmesi gerektiğini söyledi.

Şenhan Bolelli  | 01.10.2016 - Güncelleme : 01.10.2016
Luis Enrique'den Arda Turan yorumu

Madrid

MADRİD

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, La Liga'nın 7. haftasında Barcelona'nın deplasmanda oynayacağı Celta Vigo karşılaşmasından önce düzenlenen basın toplantısında Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Arda'nın oynadığı futbolun bu sezon taraftarlara daha gösterişli geldiğini anlayabildiğini belirten 46 yaşındaki çalıştırıcı, "Arda, daha iyi olabilmek için bu gelişimini sürdürmeli. Ondan çok daha fazlasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcunun, bu sezon Barcelona'da forma giydiği 9 maçta 5 gol ve 4 asistlik bir performans sergilediğinin hatırlatılması üzerine Luis Enrique, "Gol olarak bakarsak geçen sezona göre bu sezonki istatistikleri mükemmel. Şunu unutmamak gerek; Arda, geçen sezon ocak ayına kadar oynayamadı. Ne olursa olsun ben her zaman onun veriminden memnun olduğumu söyledim." şeklinde konuştu.

Muhabir: Şenhan Bolelli


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın