Dolar
32.34
Euro
35.15
Altın
2,160.22
ETH/USDT
3,379.00
BTC/USDT
65,322.00
BIST 100
8,718.11
Spor, Futbol

Madrid'de 6 PSV taraftarı gözaltında

Şampiyonlar Ligi'nde penaltılarda Atletico Madrid'e elenen PSV Eindhoven takımının taraftarlarından 6 kişi, maç sonunda çıkardıkları olaydan dolayı gözaltına alındı.

Şenhan Bolelli  | 16.03.2016 - Güncelleme : 16.03.2016
Madrid'de 6 PSV taraftarı gözaltında

Madrid

MADRİD

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Atletico Madrid ile karşılaşan ve penaltılarda elenen Hollanda'nın PSV Eindhoven takımının taraftarları, maç sonunda şehir merkezinde olay çıkardı.

İspanyol polisi, gece yarısında Sol Meydanı'nda yaşanan olaylarda bazı insanlara saldıran, arabalara zarar veren ve kamu düzenini bozan 6 Hollandalı taraftarın gözaltına alındığını açıkladı. Basına verilen bilgide, maç için Madrid'e gelen ancak biletleri olmayan yaklaşık 200 Hollandalı taraftarın kent merkezindeki barlarda karşılaşmayı izledikten sonra sokakta taşkınlık yaptıkları bildirildi.

Öte yandan bir grup PSV taraftarının dün Mayor meydanında dilenci kadınları aşağılamasına Madrid Valisi de tepki gösterdi. Vali Asuncion Dancausa, yaşananlarla ilgili "evsiz insanlara bu şekilde muamele edilmesi çok üzücü ve acıklı bir olay" yorumunda bulunarak, bu tip hareketlerin toplumu ve insanları küçük düşürdüğü gibi futbol ve spora da zarar verdiğini belirtti.

Muhabir: Şenhan Bolelli

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.