Dolar
32.38
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,535.50
BTC/USDT
69,881.00
BIST 100
9,069.72
Spor, Basketbol, Dünyadan Spor

Magic Johnson, Lakers'ın basketbol operasyonları başkanı oldu

NBA takımlarından Los Angeles Lakers, eski yıldız oyuncusu Magic Johnson'ı basketbol operasyonları başkanlığına getirdi.

22.02.2017 - Güncelleme : 22.02.2017
Magic Johnson, Lakers'ın basketbol operasyonları başkanı oldu

İSTANBUL

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) eski yıldız oyuncularından Earvin "Magic" Johnson, eski takımı Los Angeles Lakers'ın basketbol operasyonları başkanı oldu.

Lakers'ın internet sitesinde yapılan açıklamada, 57 yaşındaki Johnson'ın, basketbol operasyonlarının başkanı olduğu belirtildi.

Johnson'ın tüm basketbol operasyonlarından sorumlu olacağını bildiren Los Angeles Lakers'ın başkanı Jeanie Buss, "Magic, başantrenör Luke Walton ve yeni genel menajer birlikte çalışacak. Umarım yakın zamanda genel menajerin kim olduğunu da açıklayacağız. Bu üçlü, Los Angeles Lakers'ın yeni neslini oluşturacak." ifadelerini kullandı.

Hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü aktaran Magic Johnson ise "1979'dan beri Lakers'ın bir parçasıyım. Takıma kazanma kültürü aşılamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Harika bir başantrenöre ve genç oyunculara sahibiz. Hep birlikte Los Angeles Lakers'ı NBA şampiyonu yapacağız." şeklinde görüş belirtti.

Muhabir: Serhat Bağbars




Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.