Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,552.10
BTC/USDT
70,100.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Mustafa Denizli: 4 transferle ilgili çalışmalar devam ediyor

Galatasaray Teknik Direktörü Denizli, Torku Konyaspor maçından dolayı üzüntülü olduklarını söyledi ve "Ocakta gerçekleştiremediğimiz 4 transferle ilgili çalışmalar ve takibimiz devam ediyor" dedi.

Emrah Oktay  | 06.02.2016 - Güncelleme : 06.02.2016
Mustafa Denizli: 4 transferle ilgili çalışmalar devam ediyor Fotoğraf AA: Onur Çoban

Istanbul

İSTANBUL 

Türk Telekom Arena'da yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Denizli, vuruş kalitesinin eksik olduğunu belirterek, "Son derece önemli 3 puanın gol atamayarak kazanılamaması bizim adımıza iki yönlü üzüntü kaynağı oldu. İlk yarıda tempo, üretkenlik ve futbol adına hiçbir şey yapamadık. İkinci yarıda daha değişik görüntü vardı. Neticede gelen pozisyonlar çok sayıda olmasa da vuruş kalitemizin eksik olması, rahat kazanabileceğimiz bir maçta zorlanmamıza neden oldu. Düşündüğümüz, hem oyun hem de skor olarak gerçekleşmedi. Üç puan bize ciddi bir yol haritası çıkaracaktı. Bu haftayı iyi değerlendirmemiz gerekiyordu ama bunu başaramadık" diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın Çin'e transferi

Çin ligi takımlarından Beijing Guoan'a transferi gündemde olan Burak Yılmaz'ın ısrarla gitmek istediğini anlatan Denizli, "Transferde karar mercisi Burak'ın kendisidir" dedi.

Golcü oyuncuya çok ciddi bir teklif yapıldığını aktaran Denizli, "Burak ile dün uzun uzun görüştüm. Kendisinin ağırlıklı olarak gitmek istemesine hiçbir şekilde paralellik göstermedim. Burak, ısrarla gitmek istediğini söyledi. Akşam, toplantımızdan sonra Burak bir kez daha bana geldi. 'Hocam durumumu bir daha değerlendirdim. Israrla gitmek istiyorum' dedi. O aşamadan sonra etkide bulunmam mümkün değildi"değerlendirmesinde bulundu.

"Küstüm oynamıyorum deme lüksüm yok"

Galatasaray'da zor bir tabloyla karşılaştıklarını vurgulayan Denizli, tüm şartları kabullendiğini söyledi.

Zor bir dönemin kendilerini beklediğini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti:

"Küstüm oynamıyorum deme lüksüm yok. Şartlar düşündüğümüz gibi gerçekleşmeyebilir. Zor bir dönem bizi bekliyor ama ne olursa olsun bu göreve başladıktan sonra bütün şartları kabullendiğim anlamına gelir. Bu şartlar oluşursa devam ederim, oluşmazsa devam etmem gibi düşüncem asla olmaz. Zor bir tablo ile karşı karşıyayız ama önemli olan bu zorluklarla mücadele etmek. Düşündüğüm tablonun ocak ayında gerçekleşmemesine, düşüncelerimizde olmayan ayrılığın gerçekleşmesine üzüldüm."

"4 transferle ilgili çalışmalar devam ediyor"

Mustafa Denizli, devre arasında yapamadıkları transferleri yaz döneminde yapma mecburiyetinde olduklarını vurguladı.

Gündemlerinde olan 4 oyuncu ile ilgili çalışmaların sürdüğünü aktaran sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Ocakta gerçekleştiremediğimiz 4 transferle ilgili çalışmalar ve takibimiz devam ediyor. Şu anda yapamadık ama ağustos ayında mutlaka gerçekleşme mecburiyeti var. Bu lüks bir düşünce değil ihtiyaçtır. Bunun yapılma mecburiyeti var" diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.