Dolar
32.32
Euro
34.88
Altın
2,195.43
ETH/USDT
3,581.60
BTC/USDT
70,649.00
BIST 100
9,008.22
Spor, Futbol

'Ozan Tufan'ın durumu beklediğimizden iyi'

Fenerbahçe Kulübü Doktoru Prof. Dr. Kunduracıoğlu, sakat futbolcular Fernandao, Ozan Tufan, Van der Wiel ve Uygar Mert Zeybek hakkında bilgi verdi.

27.10.2016 - Güncelleme : 27.10.2016
'Ozan Tufan'ın durumu beklediğimizden iyi'

İSTANBUL

Fenerbahçe Kulübü Doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sakatlığı bulunan futbolcular Jose Fernandao, Ozan Tufan, Gregory Van der Wiel ve Uygar Mert Zeybek’in son durumları hakkında açıklamalar yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Kunduracıoğlu, Fernandao'nun 31 Ekim Pazartesi gününden itibaren takımla çalışmaya başlayabileceğini belirtti.

Fernandao'nun yapılan çalışmanın bir bölümüne de katıldığını aktaran sarı-lacivertli kulübün doktoru, Ozan Tufan'ın ise durumunun beklediklerinden iyi olduğunu aktardı.

Van der Wiel'in durumunun iyi olduğunu vurgulayan Kunduracıoğlu, futbolcunun ödemlerinin geçmediğini ifade ederek, "Onun için radyolojik olarak da tamamen geçmesini bekleyeceğiz. Bir süre daha bizimle, özel program ve tedavisine devam edeceğiz." şeklinde görüş bildirdi.

Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sezon başında çapraz bağı kopan Uygar Mert Zeybek'in ise tedavisinin uzun süreceğini kaydetti.  

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.