Dolar
32.32
Euro
34.90
Altın
2,213.79
ETH/USDT
3,591.40
BTC/USDT
71,262.00
BIST 100
9,075.66
Spor, Futbol

'Şampiyonluk yarışında kendi işimize bakmalıyız'

Fenerbahçe'nin Danimarkalı futbolcusu Kjaer, "Bana göre rakip takıma o kadar odaklanmamalı kendi işimize bakıp, yolumuza devam etmeliyiz." dedi.

06.05.2016 - Güncelleme : 06.05.2016
'Şampiyonluk yarışında kendi işimize bakmalıyız'

İSTANBUL

Fenerbahçe'nin Danimarkalı futbolcusu Simon Kjaer, Fenerbahçe Gazetesi'nde yer alan röportajında, şampiyonluk yarışında her şeyin ellerinde olmadığını belirterek, "Kendi maçlarımızı kazandığımız taktirde kesinlikle şampiyon olabilecek bir durumda olalım, avantaj bizde olsun isterdim. Şu anda mevcut durum bu şekilde değil ama yine de önümüze bakmak mecburiyetindeyiz. Kendi maçlarımızı düşünmek zorundayız. Ben bu şekilde bakıyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de kalan maçlarının çok önemli olduğunu vurgulayan Kjaer, şunları kaydetti:

"Hala kendi maçlarımıza, işimize odaklanmalıyız. Şampiyon olabilmemiz için diğer takımın da bir hatası, bize yapacağı bir yardım gerekiyor. Benim konsantrasyonum aynı, ben yine kendi maçlarımızı düşünüyorum. Çünkü en önemli maçlar kendi maçlarımız. Bana göre rakip takıma o kadar odaklanmamalı kendi işimize bakıp, yolumuza devam etmeliyiz."

Muhabir: Ercan Çakar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın