Dolar
32.34
Euro
35.17
Altın
2,161.52
ETH/USDT
3,416.70
BTC/USDT
65,914.00
BIST 100
8,718.11
Spor, Futbol

Samsunspor İŞKUR'dan menajer arıyor

Samsunspor Kulübü, sportif menajer, basın danışmanı ve sekreter alımı için İŞKUR'a müracaat etti.

30.07.2016 - Güncelleme : 31.07.2016
Samsunspor İŞKUR'dan menajer arıyor

Samsun

SAMSUN 

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, menajer, basın danışmanı ve sekreter alımı için İŞKUR'a müracaat etti.

Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İŞKUR'a çeşitli mesleklere mensup insanların iş bulmak için başvurduğunu, kendilerinin de bu amaçla sportif menajer, basın danışmanı ve sekreter alımı için geçen hafta bu kuruma müracaat ettiklerini söyledi.

"Yetişmiş eleman bulmak için doğru yerlere müracaat etmenin nesi yanlış"

Araboğlu, İŞKUR'un iş ve işçi bulma kurumu olduğunu belirterek, "Devletin resmi kurumudur. Buraya çeşitli mesleklere mensup insanlar iş bulmak için müracaat eder. İşletmeler de kendi hesabına uygun elemanı bulmak için başvurur. Biz de bunu yaptık. İŞKUR'un bünyesinde her türlü meslekten iş arayan elemanlar var. Mühendis de var, mimar da. Bunun yanında sportif menajer neden olmasın. Hata bunun neresinde. Bu neden Samsunspor'u kötü hale düşürüyor, ben bunu anlamış değilim." ifadelerini kullandı.

İŞKUR'da kalifiye elemanlar bulunduğunu ifade eden Araboğlu, şöyle devam etti:

"Bu, son derece medeni bir işlemdir. Devletin bir kurumuna başvuruyorsun, 'benim istediğim vasıfta elemanlar şunlar' diyorsun, 'buna uygun elemanınız varsa gönderin görüşme yapalım' diyoruz. Bir haftadır menajer, basın danışmanı ve sekreter adayı 17 kişi ile görüştüm. Hepsi vasıflı çocuklar. Yetişmiş eleman bulmak için doğru yerlere müracaat etmenin nesi yanlış. Çünkü yetiştirmek için eleman aramak istemiyoruz, yetişmiş eleman almak istiyorum." 

Muhabir: İlyas Gün




Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın