Dolar
32.33
Euro
34.86
Altın
2,211.03
ETH/USDT
3,579.10
BTC/USDT
70,692.00
BIST 100
9,017.99
Spor, Futbol, Kurumsal Haberler

Samuel Eto'o 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Antayaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, haber, yaşam ve spor kategorilerinde düzenlenen oylamaya katıldı.

16.12.2017 - Güncelleme : 16.12.2017
Samuel Eto'o 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Antalya

ANTALYA 

Antayaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Eto'o, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğraflarını inceledikten sonra "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinden oluşan "Yılın Fotoğrafları"nı oyladı.

Yıldız futbolcu Eto'o, "Haber kategorisi"nde Diaa Al Din'in Suriye'de rejime ait savaş uçaklarının, başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesine düzenlediği hava saldırısından etkilenen iki çocuğun bölgeden uzaklaştırılmasını gösteren "Suriye'de ateşkes ihlalleri" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün Muş'ta vatandaşların koyun ve kuzularla köylerine ulaşmak için 6 saat süren uzun yolculuğunun anlatıldığı "Koyunların yolculuğu" başlıklı fotoğrafı oylayan Eto'o, spor kategorisinde ise İsa Terli'nin "Minik Beşiktaşlı" adlı fotoğrafı tercih etti.

Eto'o, diğer fotoğrafların da etkileyici olduğunu belirtti.

Muhabir: Süleyman Elçin


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın