Dolar
32.32
Euro
34.93
Altın
2,211.64
ETH/USDT
3,565.30
BTC/USDT
70,679.00
BIST 100
9,057.84
Spor

Yıldırım, Özbek ve Ay, PFDK'ya sevk edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek ve Bursaspor Kulübü Başkanı Ay, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edildi.

27.08.2016 - Güncelleme : 27.08.2016
Yıldırım, Özbek ve Ay, PFDK'ya sevk edildi

İSTANBUL

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamada, Aziz Yıldırım'ın, görsel medyada yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevkine karar verildiği belirtildi.

Dursun Özbek ile Ali Ay'ın ise kulüplerinin resmi internet sitelerinde yayımlanan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Öte yandan, Bursaspor ve Galatasaray kulüplerinin de internet sitelerinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya gönderildiği kaydedildi.

Muhabir: Süha Gür

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın