Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Zinedine Zidane: Henüz bir şey kazanmadık

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Manchester City takımını eleyerek finale çıkan Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane "Henüz bir şey kazanmadık. Finalde şanslar yarı yarıya." dedi.

Şenhan Bolelli  | 05.05.2016 - Güncelleme : 05.05.2016
Zinedine Zidane: Henüz bir şey kazanmadık

Madrid

MADRİD

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Manchester City takımını eleyerek finale çıkan Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane "Henüz bir şey kazanmadık. Finalde şanslar yarı yarıya." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zidane, "Manchester City karşısında zorlanacağımızı biliyorduk ve sonuna kadar zorlu geçti ama sonunda finale kaldık. Çok mutluyum. Futbolcular bunu hak etti ama henüz bir şey kazanmadık. Şimdi hemen lig maçına konsantre olmamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Final maçının favorisi olmadığını vurgulayan Zidane, "Hem Atletico hem biz finalde olmayı hak ettik. Şimdi şanslar yüzde 50." diye konuştu.

Zidane ayrıca, sakat olduğu için kadro dışında olan Karim Benzema'nın birkaç gün içinde takımla birlikte antrenmana başlayacağını söyledi.

"Real Madrid finale bizden daha fazla layık değildi"

Manchester City'nin teknik direktörü Manuel Pellegrini de "Ne İngiltere'de ne de burada hiçbir takım diğerine üstünlük kuramadı. Real Madrid finale bizden daha fazla layık değildi." görüşünü savundu.

İki takımın da yaratıcılık açısından zayıf olduğunu ifade eden Pellegrini, "Bu maçı kaybedecek bir futbol oynamadık. Yenilmeyi hak etmedik. Real Madrid attığı golde çok şanslıydı. Adil olan bu maçın da berabere bitmesiydi." dedi.

Pellegrini, Real Madrid ve Atletico Madrid arasında oynanacak final maçı için ise "Bir final maçının favorisi olduğunu düşünmüyorum. Her ikisi de güçlü." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo da "Maçı kontrolümüz altında tuttuk. İkinci golle darbeyi vurabilirdik. 1-0 zor bir skor ama yeterli oldu. Kişisel olarak da iyi oynadığımı düşünüyorum ama önemli olan finale kalmaktı. Manchester'daki ilk maçta da 1 gol atmaya değer bir futbol oynadık. Finalde olmamız adil. Şanslar yüzde 50 yüzde 50" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Şenhan Bolelli

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın