Dolar
32.32
Euro
34.90
Altın
2,214.90
ETH/USDT
3,606.10
BTC/USDT
71,500.00
BIST 100
9,054.06
Dünya, Teröre karşı tek ses

AYBİR Başkanı Balcı Ankara'daki terör saldırısını kınadı

İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği Başkanı Yusuf Balcı, Ankara'daki terör saldırısını nefretle kınadıklarını bildirdi.

15.03.2016 - Güncelleme : 15.03.2016
AYBİR Başkanı Balcı Ankara'daki terör saldırısını kınadı

ANKARA

İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği (AYBİR) Başkanı Yusuf Balcı, Ankara'daki terör saldırısını nefretle kınadıklarını bildirdi.

Balcı, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin dirlik ve kardeşlik hukukuna kasteden hain terörün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini vurguladı.

Kalleş saldırıda hayatını kaybedenlerin hüznünü yaşadıklarını aktaran Balcı, "Bölücü terör örgütü ve arkasındaki dış güçlerin sorumlu olduğu terör olayları sadece masum insanların canına kastetmemekte, aynı zamanda İslam dünyasının umudu ve sığınma limanı olan Türkiye'yi de kaosa sürükleme planlarına hizmet etmektedir. Bilinmesini isteriz ki hain plan ve saldırılar Türkiye'nin önünü kesemeyecek, milli birlik ve bütünlüğümüzü daha da güçlendirecektir" ifadesini kullandı.

Saldırıyı nefretle kınadıklarını belirten Balcı, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini, yurt içinde, yurt dışında ve uluslararası alanda gerekli tedbirlerin alınmasını beklediklerini kaydetti.

Muhabir: Kemal Karadağ

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın