Gündem

15 Temmuz gazilerinden Erdoğan'a 'yalnız değilsin' desteği

Sosyal medya üzerinden organize olan 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek için Kısıklı Meydanı'nda bir araya geldi.

04.12.2016 - Güncelleme : 05.12.2016
15 Temmuz gazilerinden Erdoğan'a 'yalnız değilsin' desteği Fotoğraf:AA/Muhammet Enes Yıldırım

İSTANBUL

15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için Kısıklı Meydanı'nda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı konuşmada, "Bir defa faiz meselesini çözmemiz gerekiyor. Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım." sözleri üzerine sosyal medya üzerinden organize olan 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, Kısıklı Meydanı'nda toplandı.

Ellerinde çeşitli pankartlar taşıyan gruptakiler, büyük boy Türk bayrağı açtı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi ve destek içeren sloganlar attı.

"Cumhurbaşkanımızın yalnız olmadığını göstermek için toplandık"

Grup adına açıklama yapan 15 Temmuz gazisi Taha Kurt, 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları olarak Kısıklı'da toplandıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız, yaptığı açıklamada yalnız olduğunu belirtmişti. Yalnız olmadığını göstermek için tekrardan buradayız. Onun yanında olduğumuzu göstereceğiz. Onun destekçisi olduğumuzu, irademizi her türlü ortamda ortaya koyacağımızı göstereceğiz." diye konuştu.

Kurt, 15 Temmuz gazileri ve şehit aileleri olarak her şartta, vatanın ve milletin yanında olduklarını, her durumda bunun bilincinde olduklarını göstermek için toplandıklarını dile getirerek, "Bu toplanmamız artacak. Cumhurbaşkanımız buraya gelene kadar bekleyeceğiz. Bu bekleyiş sadece bugün için değil, şu an başlayan bekleyişimiz onun direktifleri ve komutasında devam edecek. Cumhurbaşkanımızın yalnız olmadığını, bu milletin iradesinin kimseye teslim edilemeyeceğini göstermek için toplandık. Bu bekleyişimiz Türkiye'nin her yerinde devam edecek." ifadelerini kullandı.

Çok sayıda polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı Kısıklı Meydanı'nda gazi ve şehit yakınlarının bekleyişi sürüyor.

Muhabir: Alptekin Soykan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.