Gündem

477. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ertelendi

Manisa Valisi Güvençer, "Daha önce 18-23 Nisan tarihleri arasında kutlanacağı ilan edilen Mesir Festivali'nin 25-30 Nisan tarihleri arasında kutlanmasına dair bir karar verildi." dedi.

16.02.2017 - Güncelleme : 16.02.2017
477. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ertelendi

MANİSA

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Valiliği tarafından Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen Basın Bilgilendirme ve Eşgüdüm Toplantısında Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün şubat ayı faaliyet programı hakkında bilgi verdi.

18 Nisan'da başlayacak ve 23 Nisan'da yapılacak saçım töreni ile sona erecek olan 477. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nin 25-30 Nisan tarihlerine ertelendiğini belirten Vali Güvençer, festivalin ertelenme nedeninin anayasa referandumu olduğunu bildirdi.

Güvençer, şunları kaydetti:

"Manisa'ya mal olmuş ve geleneksel hale gelmiş festivalimiz var. Tarihi daha önce ilan edilmişti. Daha çok Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Şehzadeler Belediye Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşları tarafından yürütülen bir organizasyon. Festivalin referandum gününe denk gelmesi sebebiyle Mesir Festivali Komisyonu bir değişikliğe gitti. Daha önce 18-23 Nisan tarihleri arasında kutlanacağı ilan edilen Mesir Festivali'nin 25-30 Nisan tarihleri arasında kutlanmasına dair bir karar verildi."

Muhabir: Sedat Şimşek

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın