Gündem, Zeytin Dalı Harekatı

Afrin gazisine Muş'ta karşılama

Zeytin Dalı Harekatı sırasında yaralanan Tankçı Uzman Çavuş Serhat Solmaz, Ankara'daki tedavisinin ardından memleketi Bitlis'e gitmek üzere geldiği Muş'ta karşılandı.

23.02.2018 - Güncelleme : 23.02.2018
Afrin gazisine Muş'ta karşılama

MUŞ 

Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sonrası geldiği Muş Havalimanı'nda Garnizon Komutanı Piyade Albay Cem Karoğlu ve vatandaşlar tarafından karşılanan gazi Tankçı Uzman Çavuş Serhat Solmaz, buradan ambulansla memleketi Bitlis'e uğurlandı.

Solmaz, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'deki silah arkadaşlarının morallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Geri çağırmaları durumunda yine seve seve döneceğini ifade eden Solmaz, "Milletimiz bilsin ki vatan için canımızı seve seve veririz. Bu vatanı bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Ayaksız, kolsuz yaşayabiliriz ama vatansız asla. Afrin'deki köylerde bunu gördük. Afrinliler Türk askerini gördüklerinde çok mutlu oluyorlar. Birçok kişi PYD ve PKK terör örgütü yüzünden yaşadığı toprakları terk etmiş durumda." dedi. 

Muhabir: Yahya Sezgin

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın