Gündem, Zeytin Dalı Harekatı

Afrin'e giden JÖH'ler ve güvenlik korucularına ikram

Diyarbakır ve Mardin'den Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere giden Jandarma Özel Harekat timleri ve güvenlik korucularına Şanlıurfa'da yemek ve tatlı ikram edildi.

21.02.2018 - Güncelleme : 21.02.2018
Afrin'e giden JÖH'ler ve güvenlik korucularına ikram Fotoğraf: AA/Halil Fidan

ŞANLIURFA

Diyarbakır ve Mardin'den Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere giden Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri ve güvenlik korucularına Şanlıurfa'da yemek ve tatlı ikramı yapıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen operasyon kapsamında
Diyarbakır ve Mardin'den Afrin'e sevk edilen askeri birlikler, Şanlıurfa'da bir tesiste mola verdi. Askerleri, 20. Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Hakkı Köseali, İl Jandarma Komutanı Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu çiçeklerle karşıladı.

Askerlere yemek ve tatlı ikramı yapıldı, çeşitli hediyeler verildi. Birbirleriyle sohbet eden askerler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Jandarma birlikleri, Türk bayrakları ve tezahüratlar eşliğinde polis eskortuyla Afrin'e doğru hareket etti.

Özel harekat polisleri Afrin'e dualarla uğurlandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesinde görevli 23 kişilik tim, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Afrin'e dualarla uğurlandı. 

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde kurban kesildi, dualar edildi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, törende yaptığı konuşmada, timin Mehmetçik'e destek olacağını söyledi. 

Hainlere gerekli karşılığın verileceğini aktaran Karaloğlu, "Millet olarak her birimizin yüreği 32 gündür Afrin'de atıyor. Bu kahramanlarımız gidecekler, orada Mehmetçiğimize destek olacaklar. Sevgili kahraman arkadaşlarım unutmayın, gittiğiniz yerde al bayrağın gölgesi hep üzerinizde olacak. Bu milletin duası sizinle olacak." diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Fatih Aslan,Oktay Özden

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.