Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,536.50
BTC/USDT
69,878.00
BIST 100
9,145.20
Gündem

Ampute milliler Ağaoğlu'ndan evlerini aldı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı sporcuları ve teknik heyetine söz verdiği evlerin sözleşmesini takdim etti.

02.11.2017 - Güncelleme : 02.11.2017
Ampute milliler Ağaoğlu'ndan evlerini aldı Fotoğraf: AA/Arif Hüdaverdi Yaman

İSTANBUL

Ağaoğlu Maslak 1453'te düzenlenen törene, Ali Ağaoğlu, Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan ile sporcular katıldı.

Törende, 13 sporcuya ve teknik direktör Özcan'a Çekmeköy'de yer alacak dairelerin sözleşmeleri imzalanarak noter huzurunda verildi.

"Biz sadece üzerimize düşeni yaptık"

Ali Ağaoğlu, verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Maalesef bu sabah duyduğumuz haber bizi üzdü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Biz burada güven içinde duruyorsak kahraman Mehmetçiğimizin orada verdiği mücadele sayesindedir. Dünya kaos içinde, biz de coğrafya olarak zor günler geçiriyoruz. Birlik beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyacımız var. Göğsümüzü kabartan, milli beraberliğimizi pekiştiren ampute takımımıza teşekkür ediyorum. Çalışmak, azmetmek başarıyı getirir. Her şeyi devletten beklememek lazım. Arkadaşlarımızın yaptıklarının hiçbir bedeli yok. Biz sadece üzerimize düşeni yaptık. Kaptanın dışında diğer arkadaşlarımızın dairesi yokmuş. Allah hepsine güle güle oturmayı nasip etsin. Her zaman onların yanında olacağım."

Çakmak: Bize destek verenlerden Allah razı olsun

Ampute Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak, hediyesinden dolayı Ağaoğlu'na teşekkür etti.

Güneydoğu gazisi olduğunu hatırlatan Osman Çakmak, "Sabah aldığımız haber bizi üzüntüye boğdu. Bizi yıldıramazlar. Şehit de veririz gazi de oluruz ama ülkemizin birlik beraberliğini bozdurmayız. Sayın Cumhurbaşkanımız ile geçen hafta beraberdik. 'Asla pes etmek yok, başarıya devam.' sözü var. Bu yönde hareket edeceğiz. Bize destek verenlerden Allah razı olsun. Ali Bey herkesi ev sahibi yaptı. Allah razı olsun." diye konuştu. 

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.