Gündem

Ankara'da DAEŞ'e eleman temin eden 11 kişi gözaltına alndı

Ankara'da terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda, örgüte eleman temin eden ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu değerlendirilen 11 kişi gözaltına alındı.

Sertaç Bulur  | 25.01.2016 - Güncelleme : 25.01.2016
Ankara'da DAEŞ'e eleman temin eden 11 kişi gözaltına alndı

Ankara

ANKARA - SERTAÇ BULUR

Terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonda örgüte elaman temin ettiği ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olduğu ihtimali üzerinde durulan 11 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde uzun süredir teknik ve fiziki takip yaptığı ve örgüt içerisinde "tatlıbal grubu" olarak bilinen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Ulus Uzunyol sokakta özel harekat ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Örgüte elaman temin eden ve çatışma bölgeleri ile irtibatlı olduğu ihtimali üzerinde durulan şüphelilerle birlikte ruhsatsız tüfek, silah ve örgütsel dökümanlar ele geçirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan zanlılar sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın