Dolar
32.39
Euro
35.17
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.70
BTC/USDT
70,674.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Bakan Tüfenkci'den 15 Temmuz mesajı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "Vatandaşlarımız yine sabaha kadar nöbet tutacak, 15 Temmuz'u unutmadığımızı, unutturmayacağımızı bir kez daha dünyaya haykıracağız." dedi.

15.07.2017 - Güncelleme : 15.07.2017
Bakan Tüfenkci'den 15 Temmuz mesajı Fotoğraf: AA/ Murat Kula

ANKARA

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 15 Temmuz'un birinci yılında vatandaşların yine sabaha kadar nöbet tutacaklarını belirterek, "15 Temmuz'u unutmadığımızı, unutturmayacağımızı bir kez daha dünyaya haykıracağız." dedi.

Tüfenkci, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki Bakanlık standında vatandaşlarla bir araya geldi.

"Şanlı direnişin" yıl dönümü vesilesiyle hainlerin bombaladığı, düşmana karşı kullanılması gereken silahların Türk milletine yöneltildiği mekanlarda anma etkinlikleri düzenleneceğini kaydeden Tüfenkci, Bakanlık olarak hem vatandaşlarla bir arada olmak hem de hain darbe girişimi sonrası gümrüklerde yaşananları hatırlatmak istediklerini söyledi.

"Esnafımız, sanayicimiz, tüccarımız bu meydanlarda"

Tüfenkci, 15 Temmuz gecesi toplumun bütün kesimlerinin kahramanca duruş sergilediğini anımsatarak, "Esnafımız, sanayicimiz, tüccarımız bu meydanlardaydı. Buralarda sivil direniş ortaya koydular, buralarda şehitler verdik. Vatandaşlarımız yine sabaha kadar nöbet tutacak, 15 Temmuz'u unutmadığımızı, unutturmayacağımızı bir kez daha dünyaya haykıracağız." diye konuştu.

Tüfenkci, konuşmasının ardından vatandaşlara Malatya kayısısı ikram etti.

Muhabir: Ayşenur Sağlam

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın