Dolar
32.37
Euro
35.03
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,544.10
BTC/USDT
70,042.00
BIST 100
9,131.22
Gündem

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Mücadelemiz amansız şekilde devam edecek

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "İsimleri farklı ama aynı ellerin maşası terör örgütlerine karşı mücadelemiz, terör son buluncaya kadar amansız şekilde devam edecek." dedi.

18.08.2016 - Güncelleme : 18.08.2016
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Mücadelemiz amansız şekilde devam edecek

ANKARA

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabında, dün gece Van'da, bu sabah Elazığ'da gerçekleştirilen hain, menfur saldırıları lanetlediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Saldırılarda yaralanan kardeşlerimize acil şifalar, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum. İsimleri farklı ama aynı ellerin maşası terör örgütlerine karşı mücadelemiz, terör son buluncaya kadar amansız şekilde devam edecek. Terör örgütünün adının PKK, DAİŞ ya da FETÖ olması fark etmez. Ülkemize, milletimize ve insanlığa yönelmiş terör kaybetmeye mahkumdur. Ülkemize, milletimize, vatanımıza, bayrağımıza uzanan hainler, onları yönlendirenler ve işbirlikçileri gereken cevabı alacak."

Muhabir: Ali Kemal Akan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın