Dolar
32.39
Euro
35.05
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,547.60
BTC/USDT
70,366.00
BIST 100
9,096.48
Gündem

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş STK temsilcilerini kabul etti

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından, Ankara'daki demokrasi nöbetine katılmak üzere, Kastamonu'dan gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti.

Ali Kemal Akan  | 27.07.2016 - Güncelleme : 27.07.2016
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş STK temsilcilerini kabul etti Fotoğraf AA: Ahmet Bolat

Ankara

ANKARA

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından, Ankara'daki demokrasi nöbetine katılmak üzere, Kastamonu'dan gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti.

Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen kabulde, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik de yer aldı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Kastamonuluların, Türkiye'nin bütün halkı gibi, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında ve sonrasında sergilediği mücadeleden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

15 Temmuz gecesinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğuna dikkati çeken Kurtulmuş, Türkiye'nin geleceği için o gece direnen ve hala sokakları terk etmeyerek, "Demokrasi nöbeti"ni sürdüren vatandaşlara teşekkürlerini bildirdi.

Muhabir: Ali Kemal Akan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın