Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,220.60
ETH/USDT
3,562.40
BTC/USDT
70,608.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Başkent'te 'Huzur operasyonu'

Ankara Emniyet Müdürlüğünce polis helikopterinin desteğiyle merkez ve ilçelerde eş zamanlı gerçekleştirilen, "Huzur Operasyonu" kapsamında, şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yapılacak.

19.05.2016 - Güncelleme : 19.05.2016
Başkent'te 'Huzur operasyonu' Ankara Emniyet Müdürlüğünce, 4 bin polisin katılımıyla düzenlenen "Huzur Operasyonu" başladı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, terörle mücadele, çevik kuvvet, motorize yunus ve trafik, kaçakçılık ve organize suçlar ile narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüklerinden personelinin katılımıyla düzenlenen operasyonda 4 bin emniyet mensubu görev alıyor. Fotoğraf: AA/ Mustafa Kamacı

ANKARA

Ankara Emniyet Müdürlüğünce, 4 bin polisin görev aldığı "Huzur Operasyonu" başladı.

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ın talimatıyla Başkent'te, 19 Mayıs etkinlikleri ve hafta sonu yapılacak AK Parti Olağanüstü Kongresi nedeniyle son zamanlardaki terör olaylarının benzerlerinin yaşanmaması, ikinci bir emre kadar vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla başlatılan operasyonda, şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yapılacak.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyonda, terörle mücadele, çevik kuvvet, motorize yunus, trafik, kaçakçılık ve organize suçlar ile narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüklerinden 4 bin emniyet mensubu görev alıyor.

Operasyon kapsamında şehrin giriş ve çıkış noktaları ile komşu illerle bağlantı yolları bulunan ana arterlerde denetim gerçekleştiriliyor.

Operasyon, polis helikopterinin de desteğiyle merkez ve ilçelerde eş zamanlı gerçekleştirilirken, uygulama noktalarında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Muhabir: Muhammed Ali Toruntay

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın