Dolar
32.33
Euro
34.89
Altın
2,211.69
ETH/USDT
3,586.50
BTC/USDT
70,788.00
BIST 100
8,989.23
Gündem

Bodrum'da DSİ hattında patlama

DSİ'ye ait içme suyu hattında meydana gelen patlama nedeniyle bir işletmenin bahçesinde büyük çapta hasar oluştu, bazı araçlar da yarıya kadar suya gömüldü

26.08.2016 - Güncelleme : 26.08.2016
Bodrum'da DSİ hattında patlama

MUĞLA

Bodrum'da Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu hattında meydana gelen patlama nedeniyle bir işletmenin bahçe kısmında büyük çapta hasar oluştu, bazı araçlar yarıya kadar suya gömüldü, maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Bodrum-Milas karayolu Torba kavşağında, DSİ'ye ait içme suyu isale hattında, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Yol kenarındaki bir işletmenin bahçesinden geçen hatta yaşanan patlama sonucu bahçede büyük bir çukur oluştu.

Patlamanın ardından Bodrum-Milas karayolunun bir bölümü, taş ve çamur yığılması nedeniyle trafiğe kapandı. Hattan çıkan tazyikli sular da Torba kavşağındaki viyadük kenarında gölet oluşturdu. Bu sırada park halinde duran bazı araçlar da su altında kaldı. Karayolundaki çamur nedeniyle birçok trafik kazası meydana geldi.

Patlamayı gören Ahmet Öztürk, hattın büyük bir gürültüyle patladığını ve yolun suyla kaplandığını söyledi. Patlamanın çok kuvvetli olduğunu ifade eden Öztürk, "Ben o sırada buradan geçiyordum. Buradan geçen araç sürücülerine 'Sağa sola kaçın' şeklinde uyarılarda bulundum. Kaçamayanlar sürüklendi ve hasar oluştu. Çok büyük hasar var." diye konuştu.

Olayın ardından polis ekipleri, bölgede güvenlik tedbirleri aldı ve kazaya karışan araçları yoldan kaldırdı. Bodrum-Milas karayolunda trafik uzun süre kontrollü olarak sağlandı.

Muhabir: Ali Ballı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.