Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,571.90
BTC/USDT
70,478.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, Kurumsal Haberler

"Bu vahşeti çok açık şekilde gösteren güzel bir vesika"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AA tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabı hakkında, "Bu vahşeti çok açık bir şekilde gösteren güzel bir vesika." dedi.

28.07.2016 - Güncelleme : 28.07.2016
"Bu vahşeti çok açık şekilde gösteren güzel bir vesika"

ANKARA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Anadolu Ajansı'nca hazırlanan ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan kitaba ilişkin, değerlendirmelerde bulundu.

Elektronik ortamda da kendisine iletilen kitabı "e-posta" yoluyla binlerce kişiye gönderdiğini belirten Eroğlu, "Bu vahşeti çok açık bir şekilde gösteren, hain, alçak darbe girişimini özellikle gösteren güzel bir vesika. Bunu sadece Türkçe olarak değil, bütün dünyaya göstermek lazım. Çünkü dünyada maalesef yanlış bir algı var. FETÖ terör örgütü… Sizlerin, diğer kurum ve kuruluşların, yurt dışındaki vatandaşlarımızın bunun gerçek mahiyetini, hainliğini, ihanetini bütün dünyaya göstermesi lazım." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ertuğrul Subaşı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın