Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,535.40
BTC/USDT
69,940.00
BIST 100
9,068.25
Gündem

CHP milletvekilleri Berberoğlu'nu ziyaret etti

Maltepe Cezaevine gelen CHP milletvekilleri Tamaylıgil, Öztrak ve Göker, Berberoğlu ile bir saatlik görüşme gerçekleştirdi.

22.06.2017 - Güncelleme : 22.06.2017
CHP milletvekilleri Berberoğlu'nu ziyaret etti

İSTANBUL

CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, İstanbul Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Maltepe Cezaevinde Berberoğlu ile bir saat görüşen CHP milletvekilleri çıkışta açıklamalarda bulundu. CHP milletvekili Öztrak, ''Berberoğlu'nu ziyaret ederek uzun uzun konuşma imkanı bulduk. Kendinin morali iyiydi." dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşe dikkati çeken Öztrak, ''Bütün milletimiz tarafından en iyi şekilde algılanmasını ve Türkiye'nin bu sıkıntılardan kurtulmasını ve genel uzlaşı noktasına gelmesini bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Berberoğlu'nun, tüm arkadaşlarına, dostları ile halka sevgi ve selamlarını ilettiğini kaydeden Tamaylıgil de, "Enis Bey'i çok iyi gördük. Yaklaşan bayrama ilişkin de herkesin bayramının kutlanmasını istedi. Bayram mesajını herkese iletiyoruz. Türkiye'nin demokrasi bayramının da en kısa zamanda kutlanacağı inancı var. Adaletin de vicdan terazisinde doğruları tekrar tartacağı inancımızı dile getiriyoruz. Bu çağrımız için de yürüyüşe başladık. Bu yürüşün de adalet ve demokrasi bayramını yaşatacağına inanıyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Milletvekili Göker ise, ''Enis Bey'in morali en üst seviyedeydi. Adaletin tekrar tecelli edeceğine ve suçsuz olduğuna inancı tam." şeklinde konuştu. 

Muhabir: Zafer Arslan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın