Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı Özel Harekat'ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesi içindeki camide cuma namazını kıldı.

29.07.2016 - Güncelleme : 01.08.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı Özel Harekat'ta

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesinde bulunan Şehitler Camisi'nde kıldı.

Erdoğan, cuma namazının ardından, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığındaki bölüme geçti.

Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile YAŞ üyeleri de eşlik ediyor.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığında 50 kişi şehit olmuştu.

Bu arada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Özel Harekat Daire Başkanlığına yapacağı duyurulan ziyaret iptal edildi.

Muhabir: İlkay Güder

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın