Dolar
32.41
Euro
35.16
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,576.30
BTC/USDT
70,887.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 21'inci yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı olacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu asır Türk'ün asrı olacaktır, 21'inci yüzyıl Türkiye'nin yüzyılı olacak. Bunu bir kenara not edin, bunu hep birlikte hatırlayacağız." dedi.

Ayşe Yıldız  | 02.12.2017 - Güncelleme : 05.12.2017
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 21'inci yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı olacak Fotoğraf:AA/Abdülhamid Hoşbaş

Antalya

ANTALYA

Antalya'daki temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür Merkezi'nde yapılan AK Parti Gazipaşa İlçe Kongresi'nde, siyasetin bayrak yarışı ve değişimi olduğunu söyledi.

"Bizde 'yenilenme' demek, daha önce görev yapan arkadaşlarımızı 'unutmak demek' değildir. Onlara 'vefasızlık etmek' değildir." diyen Bakan Çavuşoğlu, kutlu yolculukta mevki, makam, koltuğun önemli olmadığını, davaya inanmanın önemli olduğunu dile getirdi.

Davaya hizmet etmek isteyen herkesle yollarına devam edeceklerini aktaran Çavuşoğlu, Bakanlar Kurulunda, genel merkez, il ve ilçe yönetimlerinde her yerde değişim olduğunu, olmaya da devam edeceğini bildirdi.

Gazipaşa'da bu değişimi birlik, beraberlik, dayanışma içinde geçirdiklerine işaret eden Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa'ya hizmetlerin gelmesi için her zaman samimi gayret sarf ettiklerini ifade etti.

AK Parti olarak 16 yıldır büyüdüklerini anlatan Çavuşoğlu, eskiden "Küçük Moskova" olarak nitelendirilen Gazipaşa'nın artık AK Parti'nin merkezi olduğuna dikkati çekti.

"21'inci yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı olacak"

Mevlüt Çavuşoğlu, 2019 hedefleri olduğunu ifade ederek, "İnşallah 2019'da tekrar Gazipaşa'da, Büyükşehirde belediye başkanlığını kazanacağız. Arkasından da Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapacağız. Ankara'ya çok daha güçlü şekilde milletvekillerimizi göndereceğiz. Onlar bizim için yasama yapacak, Antalya için çalışacak." diye konuştu.

Geçen 16 yılda Antalya'nın hizmetkarı olmaktan gurur duyduğunu aktaran Çavuşoğlu, Türkiye'yi dünyanın her yerinde temsil etmekten, Türk bayrağını dünyanın her yerinde dalgalandırmaktan şeref duyduğunu vurguladı.

Hizmetkar olmaya devam edeceklerine değinen Bakan Çavuşoğlu, "Bu asır Türk'ün asrı olacaktır, 21'inci yüzyıl Türkiye'nin yüzyılı olacak. Bunu bir kenara not edin, bunu hep birlikte hatırlayacağız. Türkiye'ye karşı düşmanlıkların, ayak oyunlarının, engellerin de en büyük sebebi budur ama bizim kimseye karşı düşmanlığımız yok. Biz, bize düşmanlık yapanları da kucaklayacağız. Onlara da sahip çıkacağız, ellerinden tutucağız. Onların da umudu olacağız inşallah." şeklinde konuştu.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın