Gündem

Dünya şampiyonu boksörden polislere destek

Dünya şampiyonu milli boksör Erdemir, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısı nedeniyle Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürlüğü Şubesini ziyaret edip, polislere başsağlığı diledi.

14.12.2016 - Güncelleme : 14.12.2016
Dünya şampiyonu boksörden polislere destek

KARS

Dünya şampiyonu milli boksör Tuğrulhan Erdemir, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısı nedeniyle Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürlüğü Şubesini ziyaret edip, polislere başsağlığı dileğinde bulundu.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde bir süre önce yapılan Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda altın madalya kazanan Tuğrulhan Erdemir, beraberindeki antrenörü Kıvanç Buru ile Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürlüğü Şubesini ziyaret etti.

Erdemir, Beşiktaş'ta şehit olan polisler sebebiyle Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşar Önal'a taziyelerini iletti.

Önal, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Böylesi acı günlerimizde bizleri ziyaret eden genç şampiyonumuz Erdemir ve Buru'ya teşekkür ediyorum. İstanbul'da polisimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Vatandaşlarımızın sayesinde bir nebze olsun yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz." dedi.

Erdemir de İstanbul'daki saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyerek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozman isteyenler emellerine ulaşamayacak. Ülkemize hain saldırılar gerçekleştiren terör örgütlerini kınıyoruz. Bizler her zaman polisimizin yanındayız, bunu tekrar belirtmek ve polislerimize destek olmak için buradayız." diye konuştu

İstanbul'daki terör saldırısı sebebiyle Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Uzun ve dernek üyeleri de Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü Atilla Aydınlı'yı makamında ziyaret ederek, polislere başsağlığı diledi.

Muhabir: Cüneyt Çelik

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın