Dolar
32.39
Euro
35.13
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.60
BTC/USDT
70,824.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Ferhat Göçer Suriyeli çocuklar için konser verdi

UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Göçer, Türkiye'de yaşayan Suriyeli çocuklar yararına sahneye çıktı.

03.12.2016 - Güncelleme : 04.12.2016
Ferhat Göçer Suriyeli çocuklar için konser verdi

İSTANBUL

Sanatçı Ferhat Göçer, Suriyeli çocuklar yararına İstanbul'da konser verdi.

UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Göçer, UNICEF'in 70. kuruluş yılı ile Rotary Vakfı'nın 100. kuruluş yılı kapsamında, Türkiye’deki Suriyeli çocukların eğitimine kaynak oluşturulması amacıyla İş Sanat Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Göçer, konserde "Caruso", "Fiddler On The Roof", "La Bohem", "Libiamo", "Sessiz Gemi" ve "Gidemem" gibi parçaları seslendirdi.

"Sınırlarımızın ötesinde bir insanlık dramı yaşanıyor"

Ferhat Göçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün kendisi açısından çok hassas ve özel bir gün olduğunu söyledi.

"Türkiye'nin yanı başında, sınırlarımızın ötesinde bir insanlık dramı yaşanıyor." diyen Göçer, insanlık görevini unutmamak adına kendisine önerilen teklifi onurla kabul ettiğini ifade etti.

Göçer, "İnsanlar orada canlarıyla, hayatlarıyla mücadele ediyor. Çocuklarımız için ve onların geleceği için, bir damla katkımız, artık ne kadar olursa ben sahnede bunun için olacağım. Burada konserde toplanan gelirlerin tamamı çocuklar için kullanılacak. Çocuk meselesi olunca akan sular duruyor." diye konuştu.

Muhabir: Samet Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.