Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,573.50
BTC/USDT
70,522.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Gaziler ve şehit aileleri kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Ankara Milletvekili Sarıeroğlu, Gaziler ve şehit aileleri ile buluştuğu kahvaltıda, "Terörle mücadele anlamında büyük sınavlar verdik. Eğer güçlü bir Türkiye hedefine ulaşırsak, mücadelemiz çok daha kolay olacak" dedi.

25.03.2017 - Güncelleme : 25.03.2017
Gaziler ve şehit aileleri kahvaltıda bir araya geldi Fotoğraf: AA/Okan Özer

ANKARA

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, "Terörle mücadele anlamında büyük sınavlar verdik. Bundan sonra da eğer güçlü bir Türkiye hedefine ulaşırsak, mücadelemizin çok daha kolay olacağını ve terör örgütlerinin başını ezebileceğimizi ifade etmek isterim." dedi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfınca, TEDAŞ misafirhanesinde düzenlenen kahvaltılı etkinlikte gaziler ve şehit aileleri bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan Sarıeroğlu, şehit ve gazilerin aileleri ile bir arada olmanın verdiği mutluluğu dile getirdi.

Katıldığı şehit cenaze ve taziye ziyaretlerinde şehit ailelerinin vakur duruşundan gurur duyduğunu ifade eden Jülide Sarıeroğlu, "Onların 'vatan sağ olsun' derkenki bizlere geçirdikleri o duygu, ömrümün sonuna kadar unutamayacağım duygulardır." diye konuştu.

"Güçlü bir Türkiye hedefine ulaşırsak, terör örgütlerinin başını ezebiliriz"

Sarıeroğlu, şehit ve gazi ailelerinin bütün sıkıntılarını çözmek için büyük bir gayret gösterdiklerini dile getirerek onlarla sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi.

Kendilerine iletilen talepler doğrultusunda eksiklikleri gidermek için yapılan çalışmaları anlatan Jülide Sarıeroğlu,"AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımız altında yeni bir birim oluşuruldu. Şehit ve gazi ailelerimizle ilgili konularda bürokratik engeller yaşamadan, sıkıntılar yaşamadan sorunlarınızı, hedeflerinizi, ihtiyaçlarınızı iletebileceğiniz, direkt ulaşabileceğiniz birimimiz var artık. Bunun da sorumluluğunu yine bir şehit annemiz eski Diyarbakır Milletvekilimiz Oya Eronat yapıyor. Bu anlamda emrinizdeyiz, yanınızdayız, sizlerleyiz. Ecdadın bu toprakları vatan olarak emanet ettiği bir ülkeyiz. Terörle mücadele anlamında büyük sınavlar verdik. Bundan sonra da eğer güçlü bir Türkiye hedefine ulaşırsak, mücadelemizin çok daha kolay olacağını ve terör örgütlerinin başını ezebileceğimizi ifade etmek isterim." ifadelerini kullandı. 

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Gazi Lokman Aylar da Türk bayrağının dalgalanması için büyük kayıplar verdiklerini söyledi.

Aylar, "Bizim siyasetimiz yok, gazi ve şehitlerin siyaseti yok, biz bir siyasi parti propagandası yapmıyoruz. Bizim siyasetimiz devlet, bizim siyasetimiz vatan, bayrak, birlik ve beraberliktir." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Kübra Ağaçyetiştiren

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.